3. Dönem
Dersin Kodu Dersin Adı Teorik Uygulama Kredi AKTS/ECTS
SGT 201 ET TEKNOLOJİSİ 2 2 3 4
SGT203 GIDA ANALİZLERİ 2 2 3 4
SGT 207 FERMANTASYON TEKNOLOJİSİ 2 2 3 4
SGT209 KALİTE KONTROLÜ 2 0 2 3
SGT 211 MEYVE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ 2 2 3 4
SGT217 GIDA KATKI MADDELERİ 3 0 3 3
SGT 223 ENSTRÜMANTAL ANALİZ 2 2 3 4
SGT 219 GIDA ENDÜSTRİ MAKİNELERİ 2 0 2 2
SGT 221 ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER 2 0 2 2
TOPLAM
19
10
24
30
4. Dönem
Dersin Kodu Dersin Adı Teorik Uygulama Kredi AKTS/ECTS
SGT 212 TAHIL TEKNOLOJİSİ 2 2 3 4
SGT 226 ÇEVRECİLİK UYGULAMALARI 2 0 2 2
SGT 228 UYGULAMALI GIDA TEKNİKLERİ II 2 2 3 3
SGT 210 SÜT TEKNOLOJİSİ 2 2 3 4
SGT 204 GIDA AMBALAJLAMA 2 0 2 2
SGT 206 GIDA ZARARLILARI 2 1 3 3
SGT 218 BİYOTEKNOLOJİ 2 0 2 3
SGT 220 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ 2 1 3 3
SGT 222 HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 2 0 2 4
SGT 224 GELENEKSEL GIDALAR 2 0 2 2
TOPLAM
20
8
25
30
4. Dönem
Dersin Kodu Dersin Adı Teorik Uygulama Kredi AKTS/ECTS
SGT 212 TAHIL TEKNOLOJİSİ 2 2 3 4
SGT 226 ÇEVRECİLİK UYGULAMALARI 2 0 2 2
SGT 228 UYGULAMALI GIDA TEKNİKLERİ II 2 2 3 3
SGT 210 SÜT TEKNOLOJİSİ 2 2 3 4
SGT 204 GIDA AMBALAJLAMA 2 0 2 2
SGT 206 GIDA ZARARLILARI 2 1 3 3
SGT 218 BİYOTEKNOLOJİ 2 0 2 3
SGT 220 BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ 2 1 3 3
SGT 222 HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 2 0 2 4
SGT 224 GELENEKSEL GIDALAR 2 0 2 2
TOPLAM
20
8
25
30